Ella Leyers en Siska Schoeters schitteren in PrimaDonna!

Ella Leyers en Siska Schoeters schitteren in PrimaDonna!

PrimaDonna, het stylish lingeriemerk bij uitstek voor vrouwen met een grotere cupsize, verrast dit najaar met twee toffe video’s door én voor vrouwen. Geen echte modellen spelen de hoofdrol in deze video’s, maar wel ontwapenende powerladies Siska Schoeters, Ella Leyers en hun vriendinnen en familie.

Verfrissende rolmodellen

PrimaDonna zet graag vrouwen in the picture, die eerlijk zijn over hun lichaam en zich vooral goed in hun vel voelen. Vandaag gaat de lingeriespecialist daar een stapje in verder, via een samenwerking met Siska Schoeters en Ella Leyers. Siska kennen we uiteraard als radio- en televisiepresentatrice die geen topic uit de weg gaat, en haar leven als moeder, vrouw en vriendin deelt op een eerlijke en vooral grappige manier. Ella kennen we als actrice met bakken uitstraling, die niet alleen in haar rollen op tv erg grappig is maar soms ook hilarische situaties deelt met haar volgers op sociale media. Beiden hebben bovendien een hoog ‘down-to-earth’-gehalte, waarin heel wat vrouwen zich kunnen herkennen.

Story image
Siska Schoeters: ‘Toffe vrouwen zijn vrouwen die met zichzelf kunnen lachen’

Herkenbare body & girl talk  

Met grappige anekdotes en oneliners delen Siska en haar vriendinnen en Ella, zus Dorien en nichtje Aude hun positieve kijk op body en borsten. Op een spontane en eerlijke manier vertellen ze hoe ze zich goed voelen in hun lichaam en welke rol lingerie daarin speelt. Het resultaat is authentieke en vooral herkenbare body & girl talk, met een gezonde dosis humor. Helemaal PrimaDonna dus!  

Who run the world? Girls!

Leuk detail: niet alleen power ladies voor de lens bij deze shoot, maar ook achter de schermen. Inderdaad, deze campagne werd gerealiseerd door een all female crew – wat het positieve ‘vrouwen onder elkaar’ gevoel alleen maar versterkt!

Beelden Ella Leyers, Dorien Leyers en Aude Vercruyce:

Beelden Siska Schoeters, Marieke De Pauw en Lieselot Boens:

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)