Ella Leyers en Siska Schoeters schitteren in PrimaDonna!

Ella Leyers en Siska Schoeters schitteren in PrimaDonna!

PrimaDonna, het stylish lingeriemerk bij uitstek voor vrouwen met een grotere cupsize, verrast dit najaar met twee toffe video’s door én voor vrouwen. Geen echte modellen spelen de hoofdrol in deze video’s, maar wel ontwapenende powerladies Siska Schoeters, Ella Leyers en hun vriendinnen en familie.

Verfrissende rolmodellen

PrimaDonna zet graag vrouwen in the picture, die eerlijk zijn over hun lichaam en zich vooral goed in hun vel voelen. Vandaag gaat de lingeriespecialist daar een stapje in verder, via een samenwerking met Siska Schoeters en Ella Leyers. Siska kennen we uiteraard als radio- en televisiepresentatrice die geen topic uit de weg gaat, en haar leven als moeder, vrouw en vriendin deelt op een eerlijke en vooral grappige manier. Ella kennen we als actrice met bakken uitstraling, die niet alleen in haar rollen op tv erg grappig is maar soms ook hilarische situaties deelt met haar volgers op sociale media. Beiden hebben bovendien een hoog ‘down-to-earth’-gehalte, waarin heel wat vrouwen zich kunnen herkennen.

Story image
Siska Schoeters: ‘Toffe vrouwen zijn vrouwen die met zichzelf kunnen lachen’

Herkenbare body & girl talk  

Met grappige anekdotes en oneliners delen Siska en haar vriendinnen en Ella, zus Dorien en nichtje Aude hun positieve kijk op body en borsten. Op een spontane en eerlijke manier vertellen ze hoe ze zich goed voelen in hun lichaam en welke rol lingerie daarin speelt. Het resultaat is authentieke en vooral herkenbare body & girl talk, met een gezonde dosis humor. Helemaal PrimaDonna dus!  

Who run the world? Girls!

Leuk detail: niet alleen power ladies voor de lens bij deze shoot, maar ook achter de schermen. Inderdaad, deze campagne werd gerealiseerd door een all female crew – wat het positieve ‘vrouwen onder elkaar’ gevoel alleen maar versterkt!

Beelden Ella Leyers, Dorien Leyers en Aude Vercruyce:

Beelden Siska Schoeters, Marieke De Pauw en Lieselot Boens:

 

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)