Een corporate film zoals je er nooit eerder één zag

Hoe kunnen mannelijke medewerkers van een lingeriespecialist voor grotere cupmaten hun vrouwelijke doelgroep begrijpen? Dit antwoord had je ongetwijfeld niet verwacht…

Mannen kijken graag naar vrouwen met een grotere cupmaat. Maar als het erop aan komt te begrijpen wat de praktische en fysieke ongemakken zijn die een grotere cupmaat met zich meebrengt, moeten we eerlijk zijn. Mannen hebben geen idee.

‘Niet in ons bedrijf!’ zegt Ignace Van Doorselaere, CEO van PrimaDonna lingerie. PrimaDonna begrijpt, respecteert en brengt een ode aan vrouwelijke rondingen en grote borsten. Vanaf nu geldt dit ook voor onze mannelijke collega’s. Of ze doen toch een serieuze poging.

Het resultaat is een corporate video die je moet gezien hebben. Bekijk hem op onze PrimaDonna lingerie facebook pagina of hier: https://www.youtube.com/watch?v=6nBVD3UFIXQ

Het belang van een goede beha

De video is grappig, en heeft uiteraard niet de intentie wetenschappelijk of realistisch te zijn. “We willen een statement maken,’ benadrukt Van Doorselaere. “Er zijn talloze studies die bevestigen welke fysieke ongemakken een vrouw ondervindt wanneer ze een beha draagt die niet goed past. Zeker als ze een grotere cupmaat (D+) heeft. Rug- en nekproblemen door een slechte houding, hoofdpijn door knellende schouderbandjes, tot zelfs maag- en darmproblemen. ”

“Dit is niet nodig’, zegt Van Doorselaere. “Bij PrimaDonna is iedereen, en in het bijzonder onze Design en R&D afdelingen, gepassioneerd door de perfecte pasvorm en het ultieme draagcomfort voor vrouwen met een grotere cupmaat. We innoveren voortdurend en zoeken non-stop naar betere materialen en designs.” 

 “We kunnen het belang van een goede beha niet genoeg benadrukken, zeker voor vrouwen met een grotere cupmaat. Je beha kan wonderen doen voor je lichaam, je houding en je silhouet. Een winkel binnenstappen en een kwaliteitsmerk kopen is niet voldoende. De juiste maat en snit zijn even belangrijk. We hebben slechts één advies: ga naar een professionele lingeriewinkel en laat een expert je helpen om de perfecte beha voor jou te vinden.   

Je vindt een professionele lingeriewinkel bij jou in de buurt via de store locator op  www.primadonna.com.   

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)