Een corporate film zoals je er nooit eerder één zag

Vrijdag 1 juli 2016 — Hoe kunnen mannelijke medewerkers van een lingeriespecialist voor grotere cupmaten hun vrouwelijke doelgroep begrijpen? Dit antwoord had je ongetwijfeld niet verwacht…

Mannen kijken graag naar vrouwen met een grotere cupmaat. Maar als het erop aan komt te begrijpen wat de praktische en fysieke ongemakken zijn die een grotere cupmaat met zich meebrengt, moeten we eerlijk zijn. Mannen hebben geen idee.

‘Niet in ons bedrijf!’ zegt Ignace Van Doorselaere, CEO van PrimaDonna lingerie. PrimaDonna begrijpt, respecteert en brengt een ode aan vrouwelijke rondingen en grote borsten. Vanaf nu geldt dit ook voor onze mannelijke collega’s. Of ze doen toch een serieuze poging.

Het resultaat is een corporate video die je moet gezien hebben. Bekijk hem op onze PrimaDonna lingerie facebook pagina of hier: https://www.youtube.com/watch?v=6nBVD3UFIXQ

Het belang van een goede beha

De video is grappig, en heeft uiteraard niet de intentie wetenschappelijk of realistisch te zijn. “We willen een statement maken,’ benadrukt Van Doorselaere. “Er zijn talloze studies die bevestigen welke fysieke ongemakken een vrouw ondervindt wanneer ze een beha draagt die niet goed past. Zeker als ze een grotere cupmaat (D+) heeft. Rug- en nekproblemen door een slechte houding, hoofdpijn door knellende schouderbandjes, tot zelfs maag- en darmproblemen. ”

“Dit is niet nodig’, zegt Van Doorselaere. “Bij PrimaDonna is iedereen, en in het bijzonder onze Design en R&D afdelingen, gepassioneerd door de perfecte pasvorm en het ultieme draagcomfort voor vrouwen met een grotere cupmaat. We innoveren voortdurend en zoeken non-stop naar betere materialen en designs.” 

 “We kunnen het belang van een goede beha niet genoeg benadrukken, zeker voor vrouwen met een grotere cupmaat. Je beha kan wonderen doen voor je lichaam, je houding en je silhouet. Een winkel binnenstappen en een kwaliteitsmerk kopen is niet voldoende. De juiste maat en snit zijn even belangrijk. We hebben slechts één advies: ga naar een professionele lingeriewinkel en laat een expert je helpen om de perfecte beha voor jou te vinden.   

Je vindt een professionele lingeriewinkel bij jou in de buurt via de store locator op  www.primadonna.com.   

PrimaDonna E CUP DAY for men