Drie tips om écht te genieten van je work-out

Drie tips om écht te genieten van je work-out

Meer sporten moet zowat het populairste voornemen voor het nieuwe jaar zijn. Maar hoe hou je die goede voornemens vol? Heel eenvoudig, door écht te genieten van die work-outsessie. Drie tips om je goede voornemens waar te maken. Voor jou, van PrimaDonna!

1. Zie je work-out als me-time

Na een drukke dag is de verleiding misschien groot om languit in de zetel te gaan hangen, maar met een work-out doe je jezelf véél meer plezier. Niet alleen omdat je er fitter, sterker of leniger van wordt, maar ook omdat het de ideale manier is om je hoofd helemaal leeg te maken. Lukt dat niet meteen in de fitness, probeer dan eens een halfuurtje te hardlopen of stretch je spieren tijdens een yogasessie. Wedden dat je binnen de kortste keren echt gaat uitkijken naar dat me-timemoment?

2. Straal in een trendy sportoutfit

Dé manier om je te motiveren voor die sportsessie: gun jezelf een mooie sportoutfit die comfortabel zit en je doet stralen tijdens het sporten. In zo’n flatterende capribroek of een hip sporttopje van PrimaDonna kan je niet wachten tot je volgende work-out …

3. Ga voor stijl én comfort

Om écht te genieten van je work-out is het belangrijk dat je kan sporten in alle comfort. Met de juiste uitrusting – kwalitatieve sportschoenen én de juiste sportbh – voorkom je ongemakken en pijntjes. Daarom creëert PrimaDonna Sport lingerie met de ultieme pasvorm voor grote borsten. Zo wordt het sportplezier des te groter!

 

Deze trendy sportkledij geeft je zin om elke dag te sporten

Sporten in stijl én in alle comfort? The Sweater is trendy sportlingerie met een hippe sweaterlook, die je borsten perfect op hun plaats houdt! De setjes zijn bovendien gemaakt van een ademend stofje, dat je zweet afvoert en superzacht aanvoelt.


- Hippe sportbh

Een sportbh met een beugel of met voorgevormde mousse cups: kies de snit die jou het beste past. Verkrijgbaar in zwart met grijze accenten, of in een grijze sweaterlook met coole fluodetails.


- Comfy sportslipje

Dit elegante sportshortje houdt je lichaam droog tijdens het sporten, zit supercomfortabel en tekent niet af onder je sportoutfit.

 

 

Vanessa De Vuyst Van de Velde
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)