De kracht van sexy lingerie

De kracht van sexy lingerie

Fotografe Myla Dalbesio portretteert vijf inspirerende PrimaDonna-vrouwen

Fotografe, model en PrimaDonna-fan Myla Dalbesio liet voor #WeArePrimaDonna vijf inspirerende vrouwen schitteren voor de camera. In hun feestelijke en sexy PrimaDonna-setje voelen ze zich ondersteund en zelfverzekerd, en dat zie je: ze stralen. Een ode aan de schoonheid van zelfvertrouwen. Of hoe sexy lingerie met de perfecte fit je doet stralen. 

‘Sexiness has no size’ 

Wat sexy lingerie met de perfecte pasvorm doet voor je lichaam, je comfort en je zelfvertrouwen, weten we bij PrimaDonna al langer. Onder de hashtag #WeArePrimaDonna bracht fotografe Myla Dalbesio het effect van mooie, perfect passende lingerie in beeld door vijf inspirerende vrouwen te portretteren in een gloednieuw setje uit de PrimaDonna-eindejaarscollectie. Hun motto: sexiness has no size, en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Een ode aan zelfvertrouwen en mooie lingerie!  

Een greep uit de reacties van de vijf PrimaDonna-vrouwen. 

 "Als kersverse mama draag ik vooral saaie borstvoedingsbeha's. Een sexy, goed gemaakte beha aantrekken is voor mij pure verwennerij. Ik voel me mooi en zelfverzekerd.” - Amanda Yogendran - creatief directeur en kersverse mama
Amanda Yogendran - creatief directeur en kersverse mama
Amanda Yogendran - creatief directeur en kersverse mama
  "Het is geweldig om eindelijk een beha te vinden die zo'n zalige pasvorm én ondersteuning biedt, zonder in te boeten op stijl." - Eva Kay – Model 
Eva Kay - model
Eva Kay - model

 "Ik voel me sexy en ondersteund, het is alsof deze bh's voor mijn lichaam zijn gemaakt." - Katie Muirhead - Model en auteur 

 

Katie Muirhead - model en auteur  
Katie Muirhead - model en auteur 

Als sexy lingerie ook heerlijk zit … 

Geïnspireerd door het zelfvertrouwen van onze PrimaDonna-vrouwen? Ga dit najaar ook voor sexy lingerie die heerlijk zit. Sexy is immers dé trend deze winter. Met de eindejaarsfeesten in zicht heb je bovendien het perfecte excuus om jezelf te verwennen met een nieuw sexy en party-proof lingeriesetje.  

Een pittige lederlook, edgy choker of stylish lingerie-harnas: met PrimaDonna feest je deze winter in stijl, mét comfortabele steun voor je vollere boezem.  

Ontdek alle portretten en de feestlingerie van PrimaDonna op www.primadonna.eu  

We Love Pure PR Agency Belgium, Pure
Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

 

Over PrimaDonna

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots shinen, in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen we de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort. She can have it all. In haar cupmaat. 

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met coole prints, T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan te voelen dat je straalt in de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De swimwear trends van het moment vertaald naar  bikini’s, badpakken en accessoires die elk silhouet flatteren én elke grotere cupmaat comfortabele steun bieden. Confidence on the beach gegarandeerd.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)