Cruise in stijl met Sherry en Roadtrip

Cruise in stijl met Sherry en Roadtrip

PrimaDonna Swim SS19-collectie is geïnspireerd op Californische kunst uit de sixties

De nieuwste PrimaDonna Swim-collectie voert je terug naar de wereld van kunstenaar David Hockney en het California van de jaren zestig. Strakke villa's met swimming pools, palmbomen
tegen een strakblauwe hemel en op een boogscheut: de zinderende hitte van de woestijn. De
SS19 swimwearcollectie – veel kleur, sixtiesprints, hippiesfeertje - past perfect in het plaatje.

-Sherry: als zonlicht dat in het water speelt

De serie Sherry, de little black dress van PrimaDonna Swim, kreeg voor de gelegenheid een make-over in een grafische blauwe print die doet denken aan de glinsterende rimpelingen in het zwembad. Als zonlicht dat in het water speelt... Sexy bikini of glamoureus badpak, hotpants of een heupslipje met lintjes, ze hebben stuk voor stuk de allerbeste pasvorm voor een cupmaatje meer. Het prachtige bijhorende jurkje maakt je glamoureuze cruiselook helemaal af.

-Roadtrip: een artistieke look voor onderweg

De artistieke print van de serie Roadtrip lijkt wel een abstract schilderij. Je kunt de penseelstreken van de kunstenaar bijna voelen. Heeft je huidje nog niet veel zon gezien? Geen probleem, want Roadtrip’s abstracte print flatteert elk huidtype. De combinatie van effen stoffen en prints zorgt bovendien voor een evenwichtig en slankmakend effect. Kortom, de perfecte serie om je natuurlijke elegantie te accenturen en te stralen op cruise. Het enige waar jij nog aan hoeft te twijfelen, is welke zomerse cruise bestemming je kiest.

 

 

 

 

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)