Cruise in stijl met Sherry en Roadtrip

Cruise in stijl met Sherry en Roadtrip

PrimaDonna Swim SS19-collectie is geïnspireerd op Californische kunst uit de sixties

De nieuwste PrimaDonna Swim-collectie voert je terug naar de wereld van kunstenaar David Hockney en het California van de jaren zestig. Strakke villa's met swimming pools, palmbomen
tegen een strakblauwe hemel en op een boogscheut: de zinderende hitte van de woestijn. De
SS19 swimwearcollectie – veel kleur, sixtiesprints, hippiesfeertje - past perfect in het plaatje.

-Sherry: als zonlicht dat in het water speelt

De serie Sherry, de little black dress van PrimaDonna Swim, kreeg voor de gelegenheid een make-over in een grafische blauwe print die doet denken aan de glinsterende rimpelingen in het zwembad. Als zonlicht dat in het water speelt... Sexy bikini of glamoureus badpak, hotpants of een heupslipje met lintjes, ze hebben stuk voor stuk de allerbeste pasvorm voor een cupmaatje meer. Het prachtige bijhorende jurkje maakt je glamoureuze cruiselook helemaal af.

-Roadtrip: een artistieke look voor onderweg

De artistieke print van de serie Roadtrip lijkt wel een abstract schilderij. Je kunt de penseelstreken van de kunstenaar bijna voelen. Heeft je huidje nog niet veel zon gezien? Geen probleem, want Roadtrip’s abstracte print flatteert elk huidtype. De combinatie van effen stoffen en prints zorgt bovendien voor een evenwichtig en slankmakend effect. Kortom, de perfecte serie om je natuurlijke elegantie te accenturen en te stralen op cruise. Het enige waar jij nog aan hoeft te twijfelen, is welke zomerse cruise bestemming je kiest.