Cruise in stijl met Sherry en Roadtrip

Cruise in stijl met Sherry en Roadtrip

PrimaDonna Swim SS19-collectie is geïnspireerd op Californische kunst uit de sixties

De nieuwste PrimaDonna Swim-collectie voert je terug naar de wereld van kunstenaar David Hockney en het California van de jaren zestig. Strakke villa's met swimming pools, palmbomen
tegen een strakblauwe hemel en op een boogscheut: de zinderende hitte van de woestijn. De
SS19 swimwearcollectie – veel kleur, sixtiesprints, hippiesfeertje - past perfect in het plaatje.

-Sherry: als zonlicht dat in het water speelt

De serie Sherry, de little black dress van PrimaDonna Swim, kreeg voor de gelegenheid een make-over in een grafische blauwe print die doet denken aan de glinsterende rimpelingen in het zwembad. Als zonlicht dat in het water speelt... Sexy bikini of glamoureus badpak, hotpants of een heupslipje met lintjes, ze hebben stuk voor stuk de allerbeste pasvorm voor een cupmaatje meer. Het prachtige bijhorende jurkje maakt je glamoureuze cruiselook helemaal af.

-Roadtrip: een artistieke look voor onderweg

De artistieke print van de serie Roadtrip lijkt wel een abstract schilderij. Je kunt de penseelstreken van de kunstenaar bijna voelen. Heeft je huidje nog niet veel zon gezien? Geen probleem, want Roadtrip’s abstracte print flatteert elk huidtype. De combinatie van effen stoffen en prints zorgt bovendien voor een evenwichtig en slankmakend effect. Kortom, de perfecte serie om je natuurlijke elegantie te accenturen en te stralen op cruise. Het enige waar jij nog aan hoeft te twijfelen, is welke zomerse cruise bestemming je kiest.

 

 

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)