Beste Belgische lingeriezaken bekroond met PrimaDonna Award in Parijs

Lingerie Marie uit Wervik en Lingerie Ohlala uit Lendelede bekroond met PrimaDonna Awards

Op 23 september reikte PrimaDonna opnieuw haar internationale PrimaDonna Award uit. De eretitel bekroont lingeriespeciaalzaken die de ultieme Lingerie Styling ervaring aanbieden. Voor België kaapt Lingerie Marie uit Wervik de juryprijs weg en behaalt Lingerie Ohlala uit Lendelede de publieksprijs. Twee West-Vlaamse lingeriezaken blinken uit in paskamerervaring. PrimaDonna won zelf prestigieuze prijzen o.a. bestverkopend Europees lingeriemerk 2016 en beste bikinimodemerk 2017 in Spanje (bron: Intima Magazine).

 

Ultieme paskamerervaring

Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Opvallende cijfers, waar het Belgische lingeriemerk PrimaDonna verandering in wil brengen. Met de uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en -paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Tijdens het gala-evenement in Parijs maakte Erwin Van Laethem, CEO van Van de Velde Lingerie, de winnaars bekend, in aanwezigheid van de twintig genomineerde lingeriewinkels uit de vier landen.  Voor België wachtten genomineerden Lingerie Marie uit Wervik, Lingerie Jabeau uit Hove, Fraai Gent, Sibylle uit Gavere en Lingerie Ohlala uit Lendelede in spanning de uitreiking van de Awards af. De felbegeerde kunstwerken werden in de wacht gesleept door twee West-Vlaamse lingeriezaken. Lingerie Ohlala uit Lendelede behaalde de publieksprijs voor België, op basis van de voorkeurstemmen van consumenten. Lingerie Marie uit Wervik zag zich bekroond met de Belgische juryprijs, o.a. gebaseerd op mystery shopping scores.

Bernadette Demasure en Lieselot De Cock van Lingerie Ohlala uit Lendelede winnen de publieksprijs en vertellen wat dit voor hen betekent: “Voor ons team en onze winkel is de Award een bevestiging dat we goed bezig zijn. We zijn heel trots dat zoveel klanten op ons hebben gestemd. We hebben ze op voorhand niks beloofd maar we gaan toch een feestje geven voor onze klanten en medewerkers,” stelt Bernadette fier.

Kathleen Biesbrouck van Lingerie Marie uit Wervik is ook heel tevreden: “Deze PrimaDonna juryprijs is de bevestiging dat we nog steeds goed bezig zijn. We kiezen ervoor enorm veel aandacht te besteden aan hoe we de klanten helpen bij het kiezen van de juiste beha. Het betekent ook dat onze verkoopsters het heel goed doen en dat onze klanten vertrekken met een bijzonder gevoel. Onze baseline ‘voel u bijzonder goed’ gaat nog steeds op.”

 

Focus op gepersonaliseerde aanpak

Met de introductie van het Lingerie Styling-kwaliteitslabel is Van de Velde pionier in het ontwikkelen en promoten van de ultieme persoonlijke en professionele paskamerervaring.    “Lingerie kopen is voor iedere vrouw een persoonlijke en intieme ervaring,” zegt Erwin Van Laethem tijdens de uitreiking. “De juiste maat, het advies en de styling in de paskamer zijn het vertrekpunt voor een ultieme klantervaring Met deze award benadrukken we de gepersonaliseerde aanpak die lingerie vereist. De juiste lingerie maakt het verschil voor het zelfvertrouwen. Met ons topproduct ondersteunen we de vrouw elke dag letterlijk en figuurlijk in haar zelfvertrouwen. Dat is het mooie aan onze job.”

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

 

 

Over Lingerie Styling

"Lingerie Styling" is het kwaliteitslabel voor lingeriespeciaalzaken. Het werd ontwikkeld door lingeriebedrijf Van de Velde (PrimaDonna, MarieJo, Andres Sarda) en beoogt de ultieme paskamerervaring voor elke vrouw. Winkels die het keurmerk dragen, blinken uit in hun professioneel en gepersonaliseerd advies.

De PrimaDonna Award is een bekroning van de winkels met de allerbeste Lingerie Styling service. Voor België zijn er vijf Lingerie Styling-speciaalzaken genomineerd. Zij krijgen nu allemaal het bijzondere PrimaDonna Award-label, een felbegeerde erkenning van de kwaliteit en topservice van hun boetiek.

De vijf genomineerden van 2017 op een rij: Lingerie Marie uit Wervik, Lingerie Jabeau uit Hove, Fraai Gent, Sibylle uit Gavere en Lingerie Ohlala uit Lendelede.

 

Over Van de Velde

Van de Velde is een wereldleider in kwaliteitslingerie, -badmode en -sportswear, met merken als PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Het bedrijf streeft ernaar om elke vrouw de ultieme persoonlijke paskamerervaring te bieden, die pasvorm, stijl en mode samenbrengt. Wereldwijd werkt het Belgische bedrijf samen met 5.000 multimerk lingeriewinkels, zowel online als offline, met een sterke focus op kernmarkten Europa en Noord-Amerika.

Voor meer informatie over en/of beeldmateriaal van de uitreiking van de PrimaDonna Award, aarzel niet om contact op te nemen met Anne Van Coppenolle via anne.vancoppenolle@vandevelde.eu

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)