Belgische lingeriemerken Marie Jo en PrimaDonna zetten mee hun schouders onder Week van de Belgische Mode

Belgische lingeriemerken Marie Jo en PrimaDonna zetten mee hun schouders onder Week van de Belgische Mode

Belgische Modefederatie Creamoda lanceert in oktober de eerste Week van de Belgische Mode, om ontwerpers en merken van eigen bodem in de kijker te plaatsen. Als op en top Belgische merken, zetten ook Marie Jo en PrimaDonna mee hun schouders onder dit initiatief. Vanuit het atelier in Schellebelle ontwerpt de lingeriegroep achter beide merken al 100 jaar de mooiste lingerie met de allerbeste pasvorm.

Lingerie die perfect zit én er goed uitziet is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Van de Velde, de Belgische lingeriegroep achter Marie Jo en PrimaDonna, maakt er al 100 jaar haar specialiteit van. Zustermerken Marie Jo en PrimaDonna hebben daarbij elk een unieke focus. Zo streeft Marie Jo naar doorgedreven luxe voor elke dag en omarmt PrimaDonna vrouwen met een cupmaat meer in al hun veelzijdigheid. Toch delen ze een sterke kernfilosofie: beide labels willen vrouwen de unieke combinatie van schoonheid en comfort bieden met intelligent ontworpen lingerie die elke vrouw toelaat zich mooi te voelen én zelfbewust en zelfzeker haar leven te leiden.

Belgisch vakmanschap vormt de rode draad doorheen de luxueuze collecties van Marie Jo en PrimaDonna. Hun lingerie is technisch erg gecompliceerd en wordt met de allergrootste zorg gemaakt:  tal van kwaliteitscontroles, vanaf de selectie van de grondstoffen tot en met het afleveren van het afgewerkte product, garanderen een absolute topkwaliteit. Dit minutieuze proces zorgt ervoor dat het maar liefst 18 maanden duurt vooraleer een bh in de lingerie boetiek komt te liggen, na de allereerste schetsen van de designers. Marie Jo en PrimaDonna werken bovendien met de internationale wereldtop voor de selectie van exclusieve stoffen, broderieën en kant om de mooiste en fijnste designs te kunnen creeëren.

Als een vrouw in de paskamer de prachtige lingerie van Van de Velde past, duurt het amper 10 seconden vooraleer ze voelt hoe perfect de bh’s zitten, hoe goed ze zich erin voelt en hoe ze straalt. De expertise en het persoonlijk advies in de lingerie boetiek is daarbij cruciaal én een bijkomende reden om de Week van de Belgische Mode mee te ondersteunen.

De Week van de Belgische Mode loopt van 14 tot en met 20 oktober. Vind jouw lingeriespeciaalzaak via mariejo.com primadonna.com.

Klik hier voor meer Marie Jo beeldmateriaal.

Klik hier voor meer PrimaDonna beeldmateriaal.

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)