Beachproof naar het strand met PrimaDonna!

PrimaDonna brengt een Ode aan de Curvy vrouw, met haar derde collectie swimwear en – dit is nieuw - heel véél accessoires.

Ook als je een cupmaatje meer hebt, verdien je on-trend swimwear die je nóg mooier maakt en die je borsten (en je zelfvertrouwen) de beste steun geeft.

Kijk maar naar Myla Dalbesio, het gezicht van PrimaDonna’s Ode to Curves-campagne. Ooit had ze het moeilijk om haar lichaam te aanvaarden, vandaag is ze model en inspireert ze vrouwen overal ter wereld. En ze staat prachtig met de swimwear die PrimaDonna speciaal ontwierp voor vrouwen met curves zoals zij.

Vijftien series, van hip tot stylish

De swimwearcollectie voor 2016 telt maar liefst vijftien series met gedurfde prints, hippe snitten, en – helemaal nieuw voor dit seizoen – een groot aanbod trendy accessoires. Van coole jumpsuits tot zwierige pareo’s en sexy jurkjes … Een beetje onzeker over je curves, of juist heel erg trots?

Met deze accessoires flaneert elke vrouw met een cupmaatje meer 100% beachproof over het strand. Met de wind in de haren, een cocktail in de hand en een zelfverzekerde blik op oneindig.

Vier toppers om naar uit te kijken

Benieuwd naar die nieuwe PrimaDonna swimwearcollectie? Speciaal voor jou lichten we al een klein tipje van de sluier op. Dit zijn vier topseries om naar uit te kijken!

Pool Party
Fluotrend meets flowerpower

Een tropische cocktail, je slippers en de zalige swimwear van Pool Party. Dat is alles wat je nodig hebt om in vakantiestemming te komen. De hippe bikini’s, het coole badpak, het schattige zomerjurkje en de pareo zijn een lust voor het oog én een feest om aan te hebben. Pure flowerpower, maar dan met een moderne fluo twist.

JetSet
Blingbling aan de pool

Cruisen en zonnebaden in stijl? Dat vraagt om fancy swimwear met een ferme dosis glamour. JetSet is the name, goud en glitter is the game … Duik van het dek van je privéboot rechtstreeks in het water in het elegante badpak, laat je schouders bruinen in de sensuele strapless bikini, of geniet van een glas rosé met uitzicht op zee in de trendy tankini. Stevig, sexy en met véél hippe blingbling.

Ocean Drive
Sporty chic style
De sporty chic look is volgende zomer hotter dan hot. Net als Ocean Drive, de sportieve swimwearserie met de classy look. Strakke lijnen, comfy snitten en gouden details: in deze stijlvolle bikini's zie je jezelf al languit genieten van een cocktail op het strand van Miami. Of ga voor het prachtige shapewearbadpak dat al je troeven uitspeelt. Jaloerse blikken verzekerd.

Puerto Rico
Classy streepjeslook

De topper van vorige zomer heet Puerto Rico: een verleidelijke combi van streepjes met subtiele, chique goudaccenten en effen stukjes stof voor een afslankend effect. Deze zomer doen ze je stralen in Mermaid: een tropische mix van zwart met een frisse lagunetint. Hét recept voor een classy cruiseship-look.

Swim- en beachwear die je lichaam flatteert en grote borsten perfect ondersteunt, het was precies waar vele vrouwen op zaten te wachten. De eerste collectie van PrimaDonna Swim, gelanceerd in 2014, was dan ook een overdonderend succes. Intussen is het label al toe aan haar derde collectie

Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)