Actrice Barbara Sloesen straalt voor de lens van PrimaDonna

Actrice Barbara Sloesen straalt voor de lens van PrimaDonna

Als actrice is Barbara Sloesen het wel gewend om camera’s om zich heen te hebben. Maar een interview in lingerie, dat was ook voor haar de eerste keer. In perfect passende, mooie lingerie voelt ze zich zo trots en vrouwelijk, dat ze straalt voor de lens van PrimaDonna. Midden in de natuur van de Vinkeveense Plassen komt ze tot rust, in gezelschap of – zoals nu in coronatijden – alleen. Een prachtige plek voor een fotoshoot én een gesprek over body, grotere borsten en wat lingerie doet voor je zelfvertrouwen.

Inspirerende verhalen van en over vrouwen

Op ons platform #WeArePrimaDonna zetten we graag vrouwen in de kijker die ons inspireren. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan en op een open, ongedwongen manier vertellen over hun lichaam en hun grotere boezem. Met hun verhalen brengen we een ode aan vrouwen én aan de lingerie die hen zelfvertrouwen en een goed gevoel geeft. Want vrouwen empoweren met mooie lingerie en inspirerende verhalen is al 150 jaar onze missie. Dit keer vroegen we actrice Barbara Sloesen of ze in lingerie wilde plaatsnemen voor onze lens. Daarvoor trokken we niet naar Amsterdam, waar Barbara woont met haar vriend Max, maar naar een havenhuisje aan de Vinkeveense Plassen. ​

Wandelen en de natuur opzoeken, voor Barbara Sloesen – bekend van onder andere ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ en ‘Zwaar verliefd! 2’ – is het nu meer dan ooit dé manier om de batterijen op te laden. In de natuur komt ze helemaal tot rust, in gezelschap of – zoals nu in coronatijden – alleen. Of toch bijna alleen, want PrimaDonna ging mee voor een fotoshoot en een gesprek over body, grotere borsten en wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen, op en naast de filmset.

Als vrouw met een vollere borst dacht ik vroeger soms dat ik mijn boezem wat moest camoufleren. Intussen ben ik daarin geëvolueerd en ervan overtuigd dat het net iets is om trots op te zijn, wat ook gezien mag worden. Als ik een goede bh draag die mooi zit en goed ondersteunt, voel ik me veel comfortabeler en veel zelfverzekerder. Dan denk ik: ‘Dit is gewoon wat het is. Take it or leave it. Ik ben blij met m’n lichaam en dat is het belangrijkste.’' Barbara

Herkenbaar voor vrouwen met een vollere boezem

Barbara vertelt hoe ze als jong meisje op de middelbare school eerst nog helemaal geen borsten had, tot moeder natuur haar ineens een vollere boezem gaf. Een bh vinden die goed zat en er ook leuk uitzag, bleek niet zo eenvoudig. Veel vrouwen met een grotere cupmaat zullen zich ongetwijfeld in dit verhaal herkennen:

“Mijn moeder nam me gelukkig meteen mee naar een lingeriezaak om een bh uit te kiezen die goed zat, in de juiste maat, met de goede ondersteuning. Maar in mijn herinnering had je toen nog niet echt bh’s die ook een beetje sexy of jeugdig waren. Ik had het idee dat ik meteen de bh van mijn oma aan kreeg, zeg maar tot mijn nek in een harnas.” Barbara

Wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen

Oma-ondergoed hoeft Barbara vandaag gelukkig niet meer te dragen. Het is PrimaDonna’s missie om vrouwen met een grotere cupmaat gelukkig te maken met mooie lingerie die heerlijk zit. ​ De designers van PrimaDonna verleggen elk seizoen hun technische en creatieve grenzen om de lingerietrends te vertalen naar draagbare lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat. Trendkleuren? Check! Prachtige kant, speelse prints, sexy bralettes, flatterende snitten? Check check dubbelcheck! Vrouwen met een grotere cup kunnen zich zonder enige twijfel laten verleiden door de nieuwe collecties, want altijd kunnen ze rekenen op PrimaDonna’s ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning. Barbara verwoordt het als de beste:

Ook wij, vrouwen met een vollere borst, willen de combinatie van een mooie bh en goede steun. Dat je bh goed zit, mooi aansluit en dat je je er sexy en vrouwelijk in voelt. Dat je zelfverzekerd mag zijn en denkt: ja, ik heb ook een mooie bh.
Spice PR PR Agency NL, SPICE PR

 

 

 

 

Over PrimaDonna

Stijlvolle lingerie creëren met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van luxelingeriemerk PrimaDonna. Want prachtige lingerie die perfect zit, boost je zelfvertrouwen én geeft een goed gevoel over jezelf en je vrouwelijkheid. Al meer dan honderd jaar geeft het PrimaDonna-team in het atelier in België haar passie en vakmanschap van generatie op generatie door en ontwerpt het lingerie die garant staat voor een ongeëvenaard draagcomfort en een superieure ondersteuning. Elke dag opnieuw verlegt PrimaDonna zo haar creatieve en technische grenzen, om lingerietrends draagbaar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

De statement styles van PrimaDonna Twist, het tikje rebelse zusje van PrimaDonna, staan voor 100% fashion. De collectie omvat de meest comfy mousse bh’s met pittige prints, dagelijkse T-shirt-bh’s met een funky twist en sexy deep plunge bralettes - mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor een vollere borst.

Niets maakt je dag strand of zwembad beter dan de stijlvolle swimwear van PrimaDonna Swim. De trendy bikini’s, badpakken en accessoires geven een modieuze look, flatteren elk silhouet én ondersteunen iedere grotere cupmaat perfect.

Dé work-out partner voor elke vrouw een grotere cupmaat? PrimaDonna Sport! Dankzij de gepatenteerde pasvorm en superieure ondersteuning van onze ultra-functionele sportlingerie t.e.m. G-cup en trendy accessoires sport elke vrouw met een vollere borst in alle comfort én in stijl!

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

                                                                                                                                                         

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)