4 bikini’s met vakantievibes

Maandag 3 april 2017 — Hoe maak je je body summerproof? Wat ons betreft hoef je daarvoor alleen maar een van deze leuke bikini’s aan te trekken. Je stijl kies je zelf, net als je volgende vakantiebestemming. En dankzij PrimaDonna Swim mag je gerust zijn: je bikini toont je altijd van je beste kant. Stevige steun voor je borsten én een boost voor je zelfvertrouwen!

 

Zeil naar de Caraïben

De kleurtjes van een tropische lagune, een rijke minerale print en sexy touwtjes en lintjes. Hot is een understatement voor de bikini’s van Samba, en je vindt ze in diverse snitten. Met of zonder mousse, met schouderbandjes of strapless, met een comfy tailleslipje of sexy met een heupslipje met lintjes.

 

Boost je natuurlijke beauty

Heeft je huidje nog niet veel zon gezien? Geen probleem, want Mambo’s elegante mesh met aarde- en goudtinten flatteert elk huidtype. Tip: draag je schouderbandjes recht of om je hals. Zo krijgen je schouders in no time een mooie bruine teint.

 

Voel de latino vibe

Sexy bikini of kleurrijke tankini, hotpants of een heupslipje met lintjes, met de setjes van Rumba mix en match je erop los. Hun vrolijke latino vibe – Mexicaanse streepjes in frisse blauwtinten, spaghettibandjes, speelse touwtjes – brengen je meteen in vakantiestemming.

 

De diva van het strand

Een Salsa-bikini in stylish wit is niet alleen de perfecte honeymoon bikini, hij kan ook met gemak nog enkele zomers mee. Met dank aan die tijdloze divalook: perfect fit, chic dessin dat je silhouet verslankt en schouderbandjes die je recht of om de hals draagt.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

SAMBA MINERAL
SAMBA MINERAL
SAMBA UNDERWATER
MAMBO HAVANA
MAMBO HAVANA
RUMBA ARUBA BLUE
RUMBA ARUBA BLUE
RUMBA CHILL PINK
SALSA WHITE YACHT
SALSA BLUE CRUISE
SALSA BLUE CRUISE