3 tips om deze lente te stralen

3 tips om deze lente te stralen

Reveal your inner glow

De zon toont zich de laatste weken van haar mooiste kant. Het is dus hoog tijd om die donkere dagen definitief van je af te schudden. Enkele tips om de lente in huis te halen en het voorjaar in te zetten boordevol energie.

1. Haal de zon in huis

De geuren en kleuren van de lente boosten je energie en geven je een natuurlijke glow. Gooi dus je ramen open, vul je huis met bloemen en ga voor kleur in je interieur én in je garderobe. Een kleurrijk accessoire – een fleurige sjaal, een juweel, … - maakt al een wereld van verschil, net als een lingeriesetje in vrolijke lentekleurtje.

Zonnige lingerietip: Waterlily, met broderie van fijne bloemen en sexy tule in een heerlijk roze tint. Setjes die je doen stralen als de lentezon.

Story image


2. Druk op de pauzeknop

Je werk, het huishouden en zelfs je hobby’s, ze slorpen niet alleen tijd op maar vragen ook veel energie. Neem dus af en toe een moment voor jezelf en geniet van de zon, maak een kleine wandeling of doe even helemaal niets. Zo kan je er daarna boordevol energie opnieuw tegenaan.

3. Verwen jezelf

Zorg dragen voor jezelf is niet alleen voldoende rust nemen, maar ook jezelf af en toe een cadeautje gunnen. Een lekker etentje op een zonnig terras, een zalige massage of een nieuw lingeriesetje dat niet alleen fantastisch zit maar ook nog eens superflatterend is voor je body.

Cadeautip voor jezelf: De bh met diep decolleté van Waterlily. Een sublieme fit met een supersexy decolleté en sierlijke schouderbandjes. Kortom, lingerie die gezien mag worden onder al je topjes en jurkjes. Mooi in combinatie met de luxestring!

Klik hier voor meer beelden en packshots.

Vanessa De Vuyst Van de Velde
Over PrimaDonna

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.primadonna.com/nl/disclaimernl). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.primadonna.com/nl/privacy-nl. 

PrimaDonna
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)